keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Hatuista pitsikoruja

Marraskuun helmeilyiltaan nappasin mukaani isoja helmihattuja, jotka ovat lojuneet korunosalaatikossa iät ajat. En ole löytänyt niille tarpeeksi kookkaita helmiä. Ajatuksena oli paukutella hieman vasaralla uutta muotoa. Parin kupin jälkeen kokeilin hattujen taittelemista kahtia tavallista paksummilla pyöröpihdeillä. Seuraavaksi kokeilin kääryleiksi muuttuneita hattuja littaoiden helmien ylle ja niin syntyi tämä pitsikoristeinen rannekorusarja. 



 Ja yksi kaulakorukin eksyi joukkoon...


Rannekorut on tehty tavallista pidemmiksi. Räpyläni on pienempää kaliiperia, joten omalla mitalla tehtyinä koruista tulee ihan liian tiukkoja ja pieniä isomman raajan omaaville. Samalla kaavalla on toivottu myös kaulakoruja, mutta ainakaan pitsisomisteisia en voi tehdä kun tulin käyttäneeksi kaikki helmihatut saman tien pois nurkista enkä tiedä, mistä myssyt ovat kyytiini hypänneet. Vot, mietintämyssyyn tämäkin kudelma...

2 kommenttia:

  1. Ihania! Toi eka varsinkin varasti sydämen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos ... kävi tuuria ... löysin ihan vahingossa saman näköisiä hattuja hakiessani ihan muuta ... ehkä ehdin toteuttaa kaulakorunkin jahka haen keskimmäisen namun kaupasta ; )

    VastaaPoista